HTC BlinkFeed binnenkort beschikbaar voor meer Android toestellen

HTC zal op termijn HTC BlinkFeed uitbrengen voor meer Android toestellen, dat heeft HTC bevestigd. Gisteren had HTC de applicatie al in de Google Play Store gezet. Tot nu toe was HTC BlinkFeed enkel beschikbaar voor HTC-toestellen.

HTC heeft bevestigd dat het haar BlinkFeed applicatie voor meer toestellen geschikt gaat maken. HTC wist te melden dat het nog bezig is met testen, en het nog niet kon zeggen of er een minimale Android-versie vereist is.

image

Aangezien gisteren de applicatie als launcher al verscheen in de Google Play Store, kan het mogelijk zijn, dat de applicatie ook als launcher uitgebracht zal gaan worden. HTC zou BlinkFeed ook als widget uit kunnen brengen. Gisteren kon HTC daar nog niet veel over kwijt.

HTC meldt het volgende:

Naar aanleiding van de populariteit bij HTC-gebruikers, zal HTC HTC BlinkFeed beschikbaar maken voor andere Android toestellen. Binnenkort zal HTC BlinkFeed gelanceerd worden in de Google Play Store.

HTC kondigde de nieuwe versie van HTC Sense 6 gisteren aan, gelijktijdig met de nieuwe HTC One M8. Dat toestel ligt vanaf 4 april in de Nederlandse winkels.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel