HTC brengt Desire 19+ uit in Europa voor €299

HTC is lang niet meer zo actief als enkele jaren geleden. Toch verschijnt er zo nu en dan een nieuw toestel op de markt. De eerder aangekondigde HTC Desire 19+ weet nu zijn weg naar Europa te vinden.

HTC Desire 19+ naar Europa

Het Taiwanese HTC kwam in juni met de presentatie van de HTC U19e en Desire 19+. Beide toestellen waren oorspronkelijk bedoeld voor de Taiwanese markt. HTC brengt haar Desire 19+ ook uit in Europa. Het toestel is in Duitsland al gespot en wel voor een bedrag van 299 euro. Enkele Duitse winkelketens hebben het toestel al opgenomen in hun assortiment.

HTC Desire 19+

De HTC Desire 19+ is een stijlvolle smartphone met een 6,22 inch display met HD+ resolutie. Daarbij is er een inkeping met 16 megapixel front-camera. Aan de achterkant heeft de telefoon een triple-camera met 13MP sensor (f/1.85), 8 megapixel groothoek-camera en 5 megapixel diepte-camera. De smartphone is geplaatst in het middensegment en biedt een MediaTek Helio P35 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Dit geheugen kan uitgebreid worden middels een geheugenkaart.

HTC voorziet de smartphone verder van een 3850 mAh accu, USB Type-C aansluiting en een koptelefoonaansluiting. Vanuit de doos draait de smartphone op Android 9 Pie en is er dual-sim ondersteuning. Ook is Bluetooth 5.0 en 2.4GHz/5GHz WiFi aanwezig, net als NFC. De HTC Desire 19+ komt in eerste instantie naar Duitsland; het is niet bekend op dit moment of er ook plannen zijn voor een Nederlandse introductie.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel