‘HTC-insider bevestigt ontwikkeling twee Nexus-apparaten’

HTC zou volgens de laatste berichten werken aan twee Nexus-apparaten. De codenamen van de twee toestellen zijn ook al ‘uitgelekt’. Een insider van HTC bevestigt de eerdere berichten die ontstonden over het feit dat HTC door Google gevraagd zou zijn om nieuwe Nexus-apparaten te maken.

HTC weer aan de Nexus?

Nexus-toestellen worden door verschillende fabrikanten gemaakt. De laatste twee Nexus-apparaten, de Nexus 6P en Nexus 5X komen uit de fabrieken van Huawei en LG. Voorzichtig wordt duidelijk dat mogelijk HTC nu is benaderd om twee Nexus-apparaten te maken. HTC was eerder al verantwoordelijk voor de eerste Nexus, de Nexus One en de Nexus 9 tablet.

Codenamen

HTC-insider LlabTooFer geeft aan dat de codenamen van de toestellen T50 en T55 zijn. Echter is nog niet helemaal duidelijk wat we hierdoor kunnen verwachten. Het is mogelijk dat het gaat om een toestel met een 5,0 inch scherm en een 5,5 inch scherm.

Nexus 5X

Opvallende keuze

Als Google inderdaad de keuze heeft gemaakt voor HTC is deze keuze opvallend te noemen. De Taiwanese fabrikant ziet steeds haar omzet dalen en zou zich mogelijk nu meer met Virtual Reality en ‘health’ bezig gaan houden.

Afwachten

Voor nu kunnen we voorlopig nog gaan genieten van de eerdere twee Nexus-smartphones. Pas na de zomer zullen we op zijn vroegst de nieuwe Nexus-toestellen te zien krijgen, zo is de verwachting. Wanneer er meer bekend is over de Nexus-toestellen dan lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 272,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel