Prijs van Nexus 5X ook in Google Store gezakt

Google heeft in de Google Store de prijs verlaagd van de LG Nexus 5X. De smartphone werd vorige maand bij verschillende webwinkels al een stuk goedkoper. Sinds begin november is de Nexus 5X in Nederland te koop.

Nexus 5X prijsverlaging

In de Google Store heeft Google de prijs van de Nexus 5X verlaagd. Door deze prijsverlaging is de Nexus 5X niet meer vanaf 479 euro verkrijgbaar, maar voor 429 euro. Het toestel komt uit de fabriek van LG, en is hiermee de derde Nexus-smartphone die de Koreaanse fabrikant mag maken. De Nexus 5X werd samen met de Huawei Nexus 6P gepresenteerd. Deze is inmiddels geprijsd op net iets boven de 600 euro bij de verschillende webwinkels.

Nexus 5X

De prijs van de Nexus 5X is met €429 voor de 16GB- en €479 voor de 32GB-versie nog wel hoger dan bij de webwinkels in Nederland. Via onderstaande button vind je op de Nexus 5X pagina precies waar je de Nexus 5X voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Vorige maand zakte de prijs van de 5X al bij verschillende webshops. De Nexus 5X is zoals gezegd vanaf 429 euro verkrijgbaar via de Google Store zelf.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel