HTC U12 Life komt met Android 8.1 Oreo, maar wordt niet door HTC gemaakt

Opvallend nieuws over de Taiwanese fabrikant HTC. Het bedrijf zou de HTC U12 Life uit willen brengen. Nieuwe informatie hierover, maakt duidelijk dat het toestel door HTC zelf gefabriceerd zal worden. En dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen.

HTC U12 Life komt niet van HTC

Het gaat al jarenlang niet goed met HTC. De fabrikant zal echter toch nieuwe toestellen uitbrengen. Een betrouwbare bron die bekend is met de plannen van HTC laat weten dat de komende HTC U12 Life, niet door HTC gefabriceerd zal worden. Hiervoor zal de Taiwanese fabrikant de hulp inroepen van een derde partij-fabrikant.

HTC u12 life oreo

Het is niet bekend welke fabrikant dit is. De keuze hiervoor is vermoedelijk het gevolg van een grote ontslagronde die aan de gang was bij HTC. Hier werden 1500 mensen ontslagen bij HTC. Er zijn meer bedrijven die onder een bekende naam toestellen uitbrengt. Denk aan TCL dat bijvoorbeeld BlackBerry en Alcatel-toestellen uitbrengt.

De HTC U12 Life, die getest wordt onder de codenaam Imagine Life, zal geleverd worden met Android 8.1 Oreo en dus niet met Android 9.0 Pie. Volgens de geruchten krijgt het toestel een 6,0 inch Full-HD+ beeldscherm met een Snapdragon 636, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Er is een 16MP + 5MP dual-camera met 13 megapixel front-camera. Tevens wordt de smartphone verkocht met 3600 mAh accu en krijgt de telefoon een dual-tone achterkant zoals we die bij de Pixel 2 zagen.

Zodra er meer bekend is over de nieuwe HTC U12 Life, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel