HTC U12 Life duikt op: 6,0 inch Full-HD+ display en dual-camera

HTC werkt mogelijk aan familie-uitbreiding voor de U12-familie. Volgens de berichten werkt het Taiwanese HTC aan de HTC U12 Life, een opvolger voor de U11 Life en voorzien van nette specificaties.

HTC U12 Life opgedoken

In het geruchtencircuit is de HTC U12 Life opgedoken. HTC zou de codenaam Imagine Life gebruiken voor de telefoon. De smartphone dient als opvolger voor de U11 Life. Hierbij is de kans aanwezig dat het toestel net als de voorganger voorzien wordt van Android One, de kale versie van Android. De berichten laten ook al het één en ander weten aan specificaties.

Het toestel zou voorzien worden van een 6,0 inch display met een resolutie van 2160 x 1080 pixels. Daarbij is er geen notch aanwezig. De smartphone krijgt een Snapdragon 636 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Dit kan uitgebreid worden met een geheugenkaart.

HTC U12 Life

Net als de U12+ zal de smartphone een dual-camera krijgen. Bij de HTC U12 LIfe zal dit een 16MP + 5MP dual-camera zijn met de mogelijkheid tot het filmen in 4K. Aan de voorzijde is niet langer meer een dual-selfie camera te vinden, maar een 13 megapixel front-camera met LED-flitser. De accu krijgt een capaciteit van 3600 mAh en ook is er een vingerafdrukscanner.

Zodra er meer bekend is over de HTC U12 Life houden we je uiteraard op de hoogte. Overigens is een prijs nog niet bekend. De U11 Life kwam op de markt voor een bedrag van 350 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel