HTC U12+ ontvangt belangrijke update: auto-zoom in camera, fix voor knoppen

In Europa, waaronder in Nederland, kunnen de bezitters van de HTC U12+ een update verwachten voor hun toestel. Met de nieuwe update worden verbeteringen doorgevoerd in de capacitieve toetsen en in de camera.

Update voor HTC U12+

De Taiwanese fabrikant HTC is begonnen met het uitrollen van een belangrijke update voor de HTC U12+, het belangrijkste vlaggenschip van HTC. Gebruikers krijgen met de update de beveiligingsupdate van juni 2018. Daarbij zijn er nog een aantal nuttige toevoegingen.

HTC U12 Plus Translucent Blue

Het toestel beschikt niet over fysieke knoppen, maar over touch-toetsen. De werking hiervan werd door veel gebruikers bekritiseerd. Met de update moet de werking hiervan verbeterd zijn. Zo moeten acties sneller uitgevoerd worden en preciezer werken.

Ook bij de camera van de HTC U12+ zijn verbeteringen doorgevoerd. Een functie die nu gebruikt kan worden is Auto Zoom. Hiermee kun je tijdens het filmen automatisch laten inzoomen. Tevens kun je nu 4K-video’s opnemen zonder dat hier nog een tijdslimiet voor geldt. Dit limiet was eerder ingesteld om oververhitting van de smartphone te voorkomen.

De update wordt vanaf nu aan gebruikers van de HTC U12+ aangeboden. Het kan even duren voordat deze bij iedereen beschikbaar is. Zodra deze gedownload kan worden, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel