Huawei begint met testen Android 8.0 Oreo met Project Treble voor P8 Lite (2017)

Voor de Huawei P8 Lite (2017) is de Chinese fabrikant begonnen met het testen van Android 8.0 Oreo. De update brengt ook ondersteuning voor Project Treble waarbij de telefoon sneller updates kan verwachten.

Huawei P8 Lite (2017) getest met Oreo

De Huawei P8 Lite (2017) is een interessante smartphone met prima mogelijkheden en een eveneens vrij gunstig prijskaartje. We hebben het toestel eerder al onderworpen aan de uitgebreide Huawei P8 Lite 2017 review.

Huawei P8 Lite (2017)

In China is de fabrikant nu begonnen met het updaten van de telefoon naar Android 8.0 Oreo. Overigens gaat het hierbij eerst om een beta-versie. Officieel wordt de update uitgebracht voor de Honor 8 Lite, dit is hetzelfde toestel, maar heeft deze naam in de eigen markt gekregen. Dankzij de toevoeging van Project Treble kan het toestel ook snel nieuwe updates verwachten.

Het is nog onduidelijk wanneer de update naar Nederland komt. We willen sowieso een slag om de arm houden. De update-reputatie van de Chinese fabrikant is erg wisselend. We houden dan ook zeker nog de optie open dat de update niet verschijnt in ons land, dan kan het alleen maar meevallen ;-).

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel