Huawei P20 en P20 Pro beschikbaar voor pre-order: alle aanbiedingen en details

De Huawei P20 en P20 Pro werden allebei gisteren aangekondigd door de Chinese fabrikant. Dit deed Huawei in de Franse hoofdstad Parijs. Je kunt vanaf vandaag de nieuwe Huawei P20 en de P20 Pro vooruit bestellen. Bij het plaatsen van een pre-order voor de Huawei P20 Pro ontvang je ook nog een cadeautje.

Huawei P20 pre-order

Samsung heeft dit jaar de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+, Sony de Xperia XZ2 en XZ2 Compact en Huawei wil scoren met de Huawei P20 en P20 Pro. LG en HTC komen later dit jaar met hun nieuwe vlaggenschip, zo is de verwachting. Gisteren was de P20 aankondiging in de Franse stad Parijs en nu is de tijd aangebroken van de mogelijkheid tot het plaatsen van een pre-order.

Huawei P20 Blauw

Huawei P20

De Huawei P20 heeft een 5,7 inch Full-HD+ beeldscherm met een inkeping aan de bovenkant van het scherm. Hierin bevindt zich ook direct de 24 megapixel front-camera. De P20 is vervaardigd uit glas en metaal en heeft aan de achterkant een dual-camera met een sensor van 12 megapixel en een sensor van 20 megapixel. Tevens is er aan de voorkant van het toestel een vingerafdrukscanner geplaatst. De smartphone wordt aangedreven door een snelle Kirin 970 processor, 4GB RAM, een 3400 mAh accu en Android 8.1 Oreo met EMUI 8.1. Er is maar liefst 128GB opslagruimte beschikbaar. Hoewel gisteren beloofd werd dat het toestel vanaf vandaag beschikbaar zou zijn, lijkt dit iets te enthousiast. Volgens de webwinkels komt het toestel binnen enkele dagen beschikbaar.

De Huawei P20 kost €649 en is te koop bij:

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro

Wil je nóg meer luxe en is de P20 niet genoeg? Dan is er de Huawei P20 Pro. Dit toestel heeft een 6,1 inch OLED-beeldscherm met eveneens een 24 megapixel camera aan de voorkant. Speciaal is de achterzijde; daar vinden we namelijk de triple-camera met drie sensoren; 40 megapixel, 20 megapixel en 8 megapixel. Deze drie sensoren samen moeten ervoor zorgen dat je de beste foto’s kunt maken. De processor is hetzelfde en ook dit toestel draait op Android 8.1 Oreo; er is wel 6GB RAM-geheugen aanwezig.

Vanaf 16 april 2018 is de P20 Pro leverbaar in Nederland. Je kunt nu al wel een pre-order plaatsen. Dit betekent dat je het toestel op de dag van release in huis hebt. Wanneer je voor 16 april een pre-order plaatst, krijg je een gratis Huawei EnVizion 360 camera. Hiermee kun je in 5K foto’s maken en in 2K 360-graden video’s. Deze camera kun je gewoon aansluiten op de USB-C poort van je toestel.

De Huawei P20 Pro kost €899 en is te koop bij:

Huawei p20 Lite zwart

Huawei P20 Lite

De Huawei P20 Lite is de goedkoopste uit de P20-serie. Voor deze smartphone betaal je €369,00 en deze heeft een vergelijkbaar, strak design met notch als de twee grote broers. Dit toestel is eerder deze maand al aangekondigd en ligt sinds vorige week in de Nederlandse winkels.

Alle details van alle drie de toestellen hebben we voor je verzameld op de toestelpagina’s, die je kunt bereiken via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel