Details over triple-camera van Huawei P20 Pro gelekt: 40 megapixel

De Huawei P20 Pro zal voorzien zijn van een triple-camera met drie sensoren. Nu zijn er meer details opgedoken over de mogelijkheden van de camera die 40 megapixel telt.

Huawei P20 Pro camera

De camera van de Huawei P20 Pro krijgt drie lenzen; dit is meer dan de dubbele camera die we zagen bij de Huawei P20 Lite en die gaan we zien bij de P20. Dankzij de toepassing van Hybrid Zoom kan een vijfvoudige vergroting gerealiseerd worden.

De tweede sensor van de P20 Pro camera krijgt dus één sensor van 40 megapixel. De tweede sensor is in staat om beelden te schieten met 8 megapixel; deze werken samen bij het maken van foto’s. De derde sensor is een zogenoemde ‘standalone’ sensor met een resolutie van 2 megapixel. Die laatste zorgt voor monochrome opnames voor diepere details.

Huawei P20 pro hypercolor

Wat betreft de lichtgevoeligheid ligt deze bij de sensoren tussen de f/1.6 en f/2.4. Voor de camera werkt het bedrijf wederom samen met Leica. Tevens wordt gewerkt aan een nieuwe feature genaamd Light Fusion, wat voor betere foto’s in situaties met weinig licht moet zorgen.

Aan de voorzijde zal de smartphone een 24 megapixel front-camera krijgen, eveneens met Light Fusion. Op 27 maart kunnen we de definitieve aankondiging verwachten van de Huawei P20 Pro. We houden je hiervan uiteraard op de hoogte.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel