Huawei Mate 20 Lite laat zich voor het eerst zien, met dank aan keuringsinstantie

Keuringsinstantie TENAA heeft de nieuwe Huawei Mate 20 Lite gelekt. De smartphone zal binnenkort worden gepresenteerd door Huawei, maar nu krijgen we alvast te zien wat van de nieuwe Mate kunnen verwachten. 

Huawei Mate 20 Lite bij TENAA

De Huawei Mate 20-serie zal later dit jaar aangekondigd worden en ook dit jaar komt er weer een Lite-versie van de Mate. De opvolger van de Huawei Mate 10 Lite zal naar verwachting de naam Huawei Mate 20 Lite krijgen. De smartphone is nu ter goedkeuring ingediend bij keuringsinstantie TENAA in China. Hierdoor komen we het één en ander te weten over de smartphone.

Huawei Mate 20 Lite TENAA

Hoewel specificaties en gedetailleerde informatie nog niet bekend is, krijgen we het toestel wel van verschillende kanten te zien. De Mate 20 Lite krijgt een dual-camera aan de achterzijde met daaronder de vingerafdrukscanner. De camera steekt iets uit aan de achterkant, zo wordt duidelijk bij het zien van de foto’s. Het wordt uit de foto’s niet helemaal duidelijk of er een notch aanwezig zal zijn, maar het lijkt erop van niet. Echter doet de plaatsing van de camera en sensoren voorop, mogelijk toch anders vermoeden.

De verwachting is dat het toestel in ieder geval geleverd wordt met de nieuwe Kirin 710 processor die eerder door Huawei is aangekondigd. Deze processor zien we ook in de nieuwe Huawei P Smart+.

Zodra er meer bekend is over de smartphone, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel