Huawei Mate 20 Pro: januari-patch en camera-verbeteringen in .187 update

Er staat een nieuwe update klaar voor de Huawei Mate 20 Pro. De high-end smartphone van Huawei wordt met de update naar versie .187 voorzien van verschillende verbeteringen; de januari-patch en verbeteringen in de camera.

Mate 20 Pro: patch van januari

Bezitters van de Huawei Mate 20 Pro kunnen vanaf nu een update downloaden waarbij verschillende verbeteringen worden doorgevoerd. De update heeft versienummer 9.0.0.187 en heeft een grootte van 595MB. Als eerst is er de nieuwste security-patch, beveiligingsupdate januari 2019.

Mate 20 pro 187 januari update

In de changelog van de update worden nog meer nieuwe functies benoemd. In de camera-app wordt onder ‘Meer’ een snelkoppeling toegevoegd voor het maken van Super Macro-foto’s. Hiermee kun je nog dichter op je onderwerp zitten en krijg je een scherpe foto. De vloeiendheid van systeemnavigatie met gebaren is verbeterd en ook het bellen met het toestel gaat nu onder verschillende omstandigheden beter, zo vermeldt Huawei.

We hebben de update zojuist gedownload op onze Huawei Mate 20 Pro. De update wordt dus vanaf nu uitgerold, maar het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Dit gebeurt namelijk gefaseerd.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel