Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro nu te koop in Nederland: alle details

Huawei heeft haar nieuwste high-end smartphones uitgebracht in ons land. Vanaf nu kun je bij het kiezen van een nieuwe high-end smartphone kiezen uit de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 in Nederland

Huawei kwam medio oktober met de aankondiging van de Mate 20-serie. Deze serie bestaat uit drie toestellen, maar de Huawei Mate 20 Lite is al enige tijd verkrijgbaar in Nederland. Nu komen daar de Mate 20 en Mate 20 Pro bij. De twee toestellen zijn te herkennen aan een stijlvol design en prima mogelijkheden. In onze Huawei Mate 20 Pro review waren we al erg enthousiast.

Huawei Mate 20

De Huawei Mate 20 heeft het grootste scherm, met een grootte van 6,53 inch met Full-HD+ resolutie. Bovenin zien we de zogenoemde druppel-notch. Daarbij is er een 4000 mAh accu die snel opgeladen kan worden. De Huawei Mate 20 heeft een triple-camera (12MP + 16MP + 8MP) en er is een 24 megapixel front-camera. Er is 4GB RAM en 128GB opslagruimte.

Huawei heeft de Huawei Mate 20 Pro van de meeste features voorzien. Dit scherm is van een bredere notch voorzien en heeft een grootte van 6,39 inch. Dit betreft een Super AMOLED-beeldscherm met QHD+ resolutie. In de notch zit ook een sensor voor 3D Depth Sensing. Deze kan niet alleen gebruikt worden voor nauwkeurigere gezichtsherkenning, maar ook voor het scannen van voorwerpen en hiervan een Ai-animatie te maken.

De Huawei Mate 20 Pro is interessant door de 4200 mAh accu die enorm snel kan worden opgeladen met de 40W snellader. Tevens kun je het toestel draadloos opladen en kun je zelfs een ander toestel draadloos opladen met het toestel. De triple-camera van de Pro heeft een 40MP + 20MP + 8MP sensor. Beide toestellen worden voorzien van Android 9.0 Pie, EMUI 9 en een Kirin 980 octa-core processor.

Alle specificaties en actuele prijzen van de Mate 20-toestellen vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s.

Je kunt het toestel aanschaffen bij: Coolblue, Bol.com, MediaMarkt, Belsimpel, Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel