Huawei Mate 20 Pro breekt alle verkooprecords in pre-order periode

Waar eerder de Huawei P20 Pro nog met de eer naar huis ging, als meest gepre-orderde Huawei-smartphone, is dat stokje nu overgenomen door het nieuwe vlaggenschip, de Huawei Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 populair in pre-order

Huawei heeft bekend gemaakt dat de Huawei Mate 20 Pro, de verkoopaantallen in de pre-order periode heeft doorbroken. Het toestel neemt het stokje over van de Huawei P20 Pro, die eerder dit jaar werd uitgebracht. Het gaat specifiek over de vooraf bestelde exemplaren van de Huawei Mate 20 Pro in West-Europa. Het verkooprecord zou in de eerste 10 dagen na lancering al behaald zijn.

Huawei Mate 20 Pro achterkant

De Huawei Mate 20 Pro is de nieuwste high-end smartphone van de Chinese fabrikant. Zoals we onlangs in onze uitgebreide Huawei Mate 20 Pro review al schreven, is het toestel voorzien van tal van interessante features. Denk aan het draadloos opladen van andere apparaten, de triple-camera en de vingerafdrukscanner in het scherm. Vooral de geweldige accuduur is een absoluut pluspunt van de telefoon.

Sinds vrijdag is de smartphone officieel in Nederland te koop, net als de Huawei Mate 20. Hoeveel exemplaren er verkocht al zijn van het toestel is (nog) niet bekend gemaakt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel