Huawei Mate 20 Pro krijgt vierkante opstelling van triple-camera (foto’s)

Huawei heeft op de IFA per ongeluk zelf de Huawei Mate 20 Pro alvast laten zien. Hieruit wordt duidelijk dat de smartphone een andere, meer opvallende opstelling krijgt voor de triple-camera.

Vierkante triple-camera voor Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate 20 Lite werd vorige week officieel aangekondigd tijdens de IFA. Daar werd toen ook bekend dat in oktober de Mate 20-serie aangekondigd wordt. Vermoedelijk bestaat deze serie weer uit de Mate 20 en Mate 20 Pro. Nu is alvast wat informatie over het toestel opgedoken.

Huawei Mate 20 Pro camera

Tijdens de beurs in Berlijn is de Mate 20 Pro gesignaleerd bij een medewerker tijdens een meeting. Hij had het toestel iets te opvallend in zijn hand, waardoor we de achterkant van het toestel zien.

Huawei Mate 20 Pro leak

Wat opvalt is dat de camera niet naast elkaar of onder elkaar zit, maar beide. Aan de achterkant beschikt de smartphone namelijk over een triple-camera in vierkante opstelling. Hierbij is er ook ruimte voor de LED-flitser.

Huawei Mate 20 Pro leak

De foto’s tonen niet het volledige design. Het toestel is namelijk in een speciale hoes gewikkeld, zodat niet direct te zien is hoe een telefoon eruit ziet. We krijgen nu in ieder geval een beter beeld bij het toestel, alleen moeten we waarschijnlijk nog even wachten totdat we meer horen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel