Huawei presenteert 4 nieuwe kleuren P20 Pro: ook leren-achterkant

De Huawei P20-serie levert Huawei weer veel op. Het bedrijf heeft tijdens de IFA bekend gemaakt dat de P20 en P20 Pro samen 10 miljoen keer zijn verkocht. Nu komt de Huawei P20 Pro in vier nieuwe kleuren beschikbaar.

Nieuwe kleuren voor P20 Pro

In onze Huawei P20 Pro review waren we al goed te spreken over het high-end toestel van de Chinese fabrikant. De kleuren waarin het toestel aangeboden wordt, waren al spraakmakend, waarbij we natuurlijk ook doelen op de Twilight versie met een overloop.

Huawei P20 pro kleuren

Tijdens de IFA heeft Huawei vier nieuwe kleuren aangekondigd van de Huawei P20 Pro. Het toestel zal ook beschikbaar komen in een speciale gradient die geïnspireerd is op het Noorderlicht. Deze kleur zagen we eerder terug bij de Honor 10, al lijkt deze iets af te wijken. Hij begint zwart en vloeit over naar blauw. Daarbij is er een creme-white versie en kun je kiezen uit een leren achterkant in het bruin of zwart. Mogelijk is Huawei hierbij geïnspireerd geraakt op de LG G4.

Het is niet bekend wanneer de smartphonekleuren voor de Huawei P20 Pro naar ons land komen en of ze überhaupt naar ons land komen. Zodra hierover meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte. Huawei presenteerde tijdens de IFA ook de nieuwe Huawei Mate 20 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel