‘Huawei komt tijdens IFA met nieuwe toffe gradient-kleuren voor P20 Pro’

Eind deze maand wordt het startschot gegeven voor de jaarlijkse IFA. De fabrikanten zullen hier hun nieuwe diensten en producten aankondigen. Ook de Huawei P20 Pro komt weer in het nieuws voorbij, zo is de verwachting met nieuwe kleuren.

Huawei P20 Pro in meer kleuren

De zogenoemde dual-tone kleur met een gradient, op de Huawei P20 Pro, is een echte eye-catcher. Het zorgt voor een extra premium stijl en afwerking voor de high-end smartphone. Volgens de laatste berichten zou Huawei tijdens de IFA in Berlijn twee nieuwe kleuren willen laten zien van de Huawei P20 Pro. Het toestel won vorige week de EISA Award voor de beste smartphone.

De eerste kleur die toegevoegd zou moeten worden aan de lijn is er eentje die geïnspireerd is op het noorderlicht (aurora borealis) en de nacht. Aan de ene kant begint de kleur zwart, en eindigt met een overgang naar turquoise. Het zou daarmee ook paars-blauwe tinten moeten omvatten.

Huawei P20 Pro achterkant

De tweede kleur waarin de Huawei P20 Pro leverbaar moet komen is geïnspireerd op de zee. Deze is een stuk rustiger en is volgens de bron overwegend wit. Hierbij toont het subtiele hints naar de kleuren roze en geel, waarbij het verloop loopt van wit naar roze. Helaas zijn er nog geen foto’s van de Huawei P20 Pro in de nieuwe kleuren. Waarschijnlijk krijgen we meer te horen tijdens de IFA.

In onze Huawei P20 Pro review waren we al enthousiast over de smartphone. Wil je alles weten over de smartphone, bezoek dan de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel