Huawei P20 Pro krijgt update met automatische slow-motion en patch van juni

Huawei heeft een grote software-update uitgebracht voor de Huawei P20 Pro. Het high-end toestel van de Chinese fabrikant krijgt samen met de verbeteringen in de beveiliging, ook nieuwe functies in de camera-app.

Huawei P20 Pro: automatische slow-motion

De bezitters van de Huawei P20 Pro kunnen een update verwachten voor hun telefoon. Gebruikers melden aan DroidApp dat er een nieuwe update beschikbaar is voor hun toestel. Het gaat om de update met versienummer .131.

Als eerst is er beveiligingsupdate juni 2018 meegeleverd, die begin juni door Google werd vrijgegeven. Deze update dicht enkele kwetsbaarheden in het besturingssysteem. Daarnaast is de camera-app voorzien van een aantal wijzigingen en optimalisaties.

Huawei P20 Pro slow-motion

Een nieuwe functie in de camera-app, is de automatische slow-motion functie. Hiermee kan de camera automatisch bewegende objecten herkennen en de slow-motion feature inschakelen. Het beeld wordt hierbij dus vertraagd en hiermee moet het vastleggen van beweging in slow-motion een stuk gemakkelijker gemaakt worden.

In de camera-app zijn ook enkele dingen in de interface aangepast. Zo is de knop voor het in- en uitzoomen wat lager neergezet. Ook belooft Huawei verbeteringen in de selfie-portretmodus en zijn er algehele systeemverbeteringen en optimalisaties doorgevoerd.

De update wordt vanaf nu aangeboden voor de Huawei P20 Pro. Het gaat om een gefaseerde uitrol waardoor het kan zijn dat de update even op zich laat wachten. Wanneer de update beschikbaar is, ontvang je hier een melding van op je toestel. Ook kun je bij Instellingen > Updater handmatig controleren of er een update klaarstaat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel