Huawei en Honor testen Android Pie met EMUI 9: zo doe je mee

Huawei heeft het startschot gegeven van een test met Android 9.0 Pie en EMUI 9. Gebruikers met een Honor of Huawei kunnen hieraan meedoen en zo de nieuwe functies en mogelijkheden proberen. Voor zeven verschillende toestellen is de beta-test beschikbaar.

Huawei: Android Pie met EMUI 9.0

Er komt een nieuwe versie aan van EMUI; niet geheel verrassend heet deze versie EMUI 9. Deze skin is natuurlijk weer gebaseerd op Android 9.0 Pie, de nieuwste versie van Android. EMUI 9.0 is al aan een selecte groep personen getoond, en het resultaat daarvan vind je in onderstaande video. De grootste verandering vinden we terug in de interface, deze is door de Chinezen meer gestroomlijnd. Zoals verwacht is de skin nog steeds direct herkenbaar als EMUI.

Android Pie EMUI 9

Uiteraard worden ook de nieuwe functies en verbeteringen uit Android 9.0 Pie toegevoegd aan EMUI. Op dit moment wordt gestart met een test waarvoor je je kunt aanmelden. De test is beschikbaar voor de onderstaande toestellen;

Je kunt je aanmelden via deze link. Daar kun je de beta-gebruikerstest app downloaden en je aanmelden. Hiervoor maak je gebruik van het Huawei ID account. Mocht je die niet hebben, dan kun je die uiteraard gratis downloaden. Wanneer je in aanmerking komt voor het testproject, krijg je de optie te zien om je daarvoor aan te melden. Het kan zijn dat je niet (direct) in aanmerking komt en dat Huawei je later pas toegang geeft.

Dat de test alleen voor bovenstaande toestellen geldt, betekent niet dat andere toestellen de update niet krijgen. In ons Android Pie update overzicht lees je alles over welke toestellen de update krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel