Huawei Mate 20 wallpapers, live wallpapers en thema’s uitgelekt (+ download)

Huawei zal op 16 oktober met de introductie van de nieuwe Huawei Mate 20 komen. Tot die tijd moeten we het doen met de berichten die steeds over de smartphone verschijnen. Nu zijn de wallpapers uitgelekt van de Huawei Mate 20.

Huawei Mate 20 wallpapers

We hebben de laatste weken steeds meer informatie gekregen over de nieuwe Huawei Mate 20. De smartphone zal op 16 oktober aangekondigd worden, zo heeft Huawei zelf al bevestigd. De smartphonefabrikant kondigde eerder al wel de Huawei Mate 20 Lite aan en die is sinds enige tijd ook verkrijgbaar in ons land.

Nu komen we weer meer te weten over de Huawei Mate 20. De wallpapers, live wallpapers en thema’s van het nieuwe toestel zijn uitgelekt. De bestanden zijn afkomstig uit de EMUI 9 firmware die op het toestel zijn te vinden. Het gaat om 14 wallpapers, een reeks live wallpapers en twaalf thema’s van de Mate 20.

Huawei Mate 20 wallpapers

De wallpapers zijn voor ieder toestel te downloaden en te gebruiken. De live wallpapers zijn beschikbaar voor devices met Android 6.0 Marshmallow en hoger. Mocht je de thema’s willen gebruiken, dan dien je hiervoor een Huawei (of Honor) te gebruiken met EMUI 8 of 9 en Android Oreo of Android Pie. Je kunt ze downloaden bij de collega’s van XDA via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel