Huawei Mate 30 Pro: renders tonen smartphone met 90Hz beeldscherm

Er zijn nieuwe berichten opgedoken over de nieuwste high-end smartphone van Huawei. De fabrikant werkt aan een nieuwe Mate-serie waarbij we nu de vermoedelijke Huawei Mate 30 Pro zien, voorzien van een feature die we ook bij de OnePlus 7 Pro zagen; een 90 Hz beeldscherm.

Huawei Mate 30 Pro renders

Naar verwachting kunnen we in oktober een nieuwe smartphone van Huawei verwachten. De smartphone die dan aangekondigd zal worden is de Huawei Mate 30 Pro, waarbij de verwachting is dat ook een ‘standaard’ Huawei Mate 30 getoond zal worden. De Pro is nu opgedoken in renders. Hoewel het gaat om beelden in een vroegtijdig stadium, is de kans zeker aanwezig dat dit inderdaad het nieuwe toestel is.

Huawei mate 30 pro renders

De Huawei Mate 30 Pro zou naar verwachting beschikken over een 6,71 inch AMOLED-beeldscherm. Daarbij zou deze een verversingssnelheid hebben van 90 Hz, dat bood tot nu toe enkel de OnePlus 7 Pro. Verder zullen de schermranden aan de zijkanten doorlopen en krijgt het toestel geen notch maar een punch-hole waarin een dual-camera is te vinden.

Opvallend is ook de achterzijde. Nu was de camera-module van de Mate 20 Pro al opvallend te noemen, maar dat zal bij de opvolger ook het geval zijn. Een rechthoekige module toont vier cameralenzen en een LED-flitser. Naar verluidt zou de telefoon ondersteuning bieden voor 5x optische zoom en 50x digitale zoom.

Huawei Mate 30 Pro red

Verder wordt gesproken over een Kirin 985 processor, een in-display vingerafdrukscanner en een 4200 mAh accu. Deze moet nog sneller opgeladen kunnen worden dankzij de 55W fast-charger. Uiteraard zal ook draadloos opladen aanwezig zijn bij de Huawei Mate 30 Pro. Of de kleuren die we nu zien (Black, Red, Gold White, Blue, Chrome White, Classic Blue en Classic Red) ook de daadwerkelijke kleuren zijn waarin het toestel verschijnt is onduidelijk. Doorgaans kiest Huawei meer voor meer speciale kleuren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel