Huawei Mate 20 Pro: enorme update brengt EMUI 9.1 vol nieuwe functies

Er staat een grote update klaar voor de Huawei Mate 20 Pro. Met de update naar versie 9.1.0.300 krijgt het toestel EMUI 9.1, samen met een hoop nieuwe functies en verbeteringen. Dit zien we terug in de maanmodus in de camera, de juni-patch en nog veel meer.

Huawei Mate 20 Pro: 9.1.0.300

Ben je in het bezit van een Huawei Mate 20 Pro, dan is er goed nieuws te melden. De telefoon krijgt een flinke update van 4,14GB. Deze update met versie 9.1.0.300 wordt vanaf nu uitgerold en krijgt een hoop nieuwe functies. De smartphone werd geleverd met EMUI 9, en krijgt nu de update naar EMUI 9.1. Hierdoor zien we verschillende functies van de P30-serie terug op de Mate 20 Pro.

Huawei Mate 20 Pro 9.1.0.300

Samen met de update wordt beveiligingsupdate juni 2019 meegeleverd. Tevens is de camera-app voorzien van een maandmodus. Hierbij herkent de AI in de camera automatisch of de maan in het beeld te zien is, en past hier de instellingen op aan. Ook belooft Huawei een EROFS systeemfunctie die de app-snelheid en vloeiendheid verbetert. Dankzij GPU Turbo 3.0 kun je nog soepeler en sneller gamen. Verder zijn enkele instellingen vereenvoudigt en zijn er nog vele andere functies toegevoegd.

De Huawei Mate 20 Pro krijgt de update vanaf nu aangeboden. Zodra dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je toestel. Je kunt ook handmatig controleren via Instellingen > Systeem > Software-update. Omdat de update zo groot is, kan het even duren voordat de update gedownload is. Met de update worden geen gegevens van de telefoon gewist.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel