Huawei Mate 9 ontvangt grote update: november-patch en GPU Turbo

Huawei heeft weliswaar al twee opvolgers uitgebracht voor de Mate 9, het toestel is door de fabrikant nog niet vergeten. Gebruikers melden dat er een nieuwe update klaarstaat met versienummer B377. Deze brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies.

Huawei Mate 9: B377 update

Er staat een update klaar voor de Huawei Mate 9. Het toestel wordt voortdurend nog bijgewerkt met updates en nu is dat ook nog steeds het geval. Tevens zou Huawei ook nog een update voorbereiden naar Android Pie!

De smartphone wordt nu voorzien van een grote software-update met versienummer B377. Als eerst is er de beveiligingsupdate van november 2018. Deze dicht verschillende kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem. Gebruikers van de Mate 9 melden aan DroidApp dat er ook ondersteuning voor GPU Turbo is toegevoegd. Hiermee worden prestatie- en snelheidsverbeteringen doorgevoerd, die vooral merkbaar zullen zijn bij het spelen van games.

Huawei Mate 9 internet

Er wordt ook een nieuwe app meegeleverd; Game Suite. Deze applicatie laat je het beste uit games halen. Tot slot is er niet langer meer een tijdslimiet bij screen-recording, waarbij je filmpjes maakt van wat er op je scherm gebeurt. De changelog meldt verder aanpassingen in de galerij-app en ook moeten algehele snelheidsverbeteringen merkbaar zijn.

De software-update voor de Huawei Mate 9 wordt vanaf nu uitgerold. Zodra deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel