Huawei Mate S: Android 6.0 Marshmallow wordt uitgerold

Huawei is begonnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor de Huawei Mate S. De Huawei Mate S werd in september vorig jaar aangekondigd en kwam in oktober 2015 naar Nederland. het toestel is voorzien van een 5,5 inch scherm en uitgebreide mogelijkheden. Ook een nieuwere versie van EMUI wordt meegeleverd met de Marshmallow-update.

Huawei Mate S: Marshmallow

De Chinese fabrikant Huawei is begonnen met het verspreiden van de update naar Android 6.0 Marshmallow voor de Huawei Mate S. Samen met de update naar Marshmallow geeft de fabrikant ook EMUI 4.0 vrij voor de stijlvolle telefoon. De update heeft het versienummer B321 en is circa 1,56 GB groot.

Huawei Mate S

Op dit moment is de update enkel nog handmatig te installeren. Het is niet duidelijk of we de update op korte termijn ook OTA, dus via het toestel, kunnen verwachten. Mocht je hierop niet willen wachten, dan kan je handmatig de update voor de Mate S downloaden en installeren via onderstaande stappen.

Downloaden en installeren

Download de C432B321 firmware via de website van Huawei. Pak vervolgens het ZIP-bestand uit en plaats het bestand ‘update.app’ in de map DLOAD op je Huawei Mate S. Als deze map er nog niet is, dien je die voor het plaatsen van het bestand aan te maken. Als dit gelukt is, kies je op je Huawei voor de tool ‘Updater’. Vervolgens kies je daar voor lokale update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel