Huawei komt met MediaPad T3 tijdens Mobile World Congress

Tijdens het Mobile World Congress, dat eind februari begint, zal Huawei niet alleen de P10 aankondigen. Er zijn aanwijzingen dat de Chinese fabrikant ook een nieuwe variant van haar tablet zal presenteren. De tablet krijgt de naam Huawei MediaPad T3.

Huawei MediaPad T3

De nieuwe Huawei MediaPad T3 wordt volgens de laatste berichten aangekondigd tijdens het Mobile World Congress van 2017. Deze jaarlijkse beurs zal eind februari 2017 gehouden worden in Barcelona. Eerder werd al bekend dat we tijdens de persconferentie ook de Huawei P10 zullen gaan zien, het vlaggenschip voor 2017.

Huawei MediaPad T3 certificering

Huawei’s MediaPad T3 is opgedoken in een database voor WiFi-certificering. Roland Quandt, een doorgaans goed geïnformeerde bron, laat weten dat tijdens het MWC de presentatie gepland staat.

Vorig jaar presenteerde Huawei de Huawei MediaPad M3, samen met de nieuwe Huawei Nova. De Huawei MediaPad T2 werd in januari 2016 aangekondigd. De T2 verscheen met een 10,0 inch display, de M3 kreeg een 8,4 inch display mee. Details over de MediaPad T3 ontbreken helaas nog. Wij verwachten in ieder geval een tablet met Android 7.0 Nougat. Zodra er meer bekend is lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel