Huawei MediaPad M2 10 gepresenteerd met stylus en geweldige speakers

Huawei heeft zojuist op de CES in Las Vegas een nieuwe tablet gepresenteerd; de Huawei MediaPad M2 10. Deze tablet is voorzien van een perfecte geluidskwaliteit, als we de Chinese fabrikant mogen geloven. Daarnaast kan de tablet bediend worden met een stylus.

Huawei MediaPad M2 10

Aan de vooravond van de CES in Las Vegas heeft Huawei een nieuwe tablet onthuld; de Huawei MediaPad M2 10. De tablet is voorzien van een stylus waarmee het beeldscherm van de tablet bediend kan worden. Daarnaast is het de samenwerking aangegaan met Harman/Kardon, bekend van de hoge kwaliteit speakers voor high-res audio. De MediaPad M2 10 is namelijk voorzien van vier speakers voor geweldig surround-stereo geluid.

Huawei MediaPad M2 10

De Huawei MediaPad M2 is voorzien van een 10,1 inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Aan de achterzijde van de MediaPad M2 10 bevindt zich een 13 megapixel camera met flitser, aan de voorzijde een 5 megapixel camera. Het apparaat is voorzien van een Kirin 930 octa-core processor met vier kernen van 2.0 GHz en vier kernen van 1.5 GHz. Het standaard interne geheugen bedraagt 16GB met 2GB RAM-geheugen. Het uithoudingsvermogen zal flink zijn dankzij de 6660 MaH accu.

Huawei MediaPad M2 10 prijs

De tablet draait op Android 5.1 Lollipop met EMUI 3.1. Daarnaast is er een vingerafdrukscanner aanwezig om het apparaat bijvoorbeeld te ontgrendelen met je vingerafdruk. Het is nog niet bekend wanneer de Huawei MediaPad M2 10 naar Nederland zal komen. Ook een prijs is nog niet bekend gemaakt door Huawei.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel