Alcatel OneTouch lanceert stralende Pixi 4-familie met smartphones, phablet en tablet

Alcatel OneTouch heeft op de CES in Las Vegas een reeks nieuwe apparaten gepresenteerd. Het gaat om de Alcatel OneTouch Pixi 4 reeks die bestaat uit twee smartphones, een phablet en een tablet. Polaroid software op de apparaten moet zorgen voor de beste foto’s en Alcatel heeft verder veel aandacht besteed aan de geluidskwaliteit en het uithoudingsvermogen. De tablet van Alcatel draait direct bij lancering op Android 6.0 Marshmallow.

Alcatel OneTouch Pixi 4

De Alcatel OneTouch Pixi 4 familie omvat vier apparaten in een kleurrijk jasje. De Pixi 4 toestellen worden neergezet als een betaalbaar product die allen draaien op Android. De Alcatel OneTouch Pixi 4 (3.5) beschikt over een 3,5 inch display, een 1.1 GHz dual-core processor, een 2 megapixel camera en 4GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden. De fabrikant heeft de 3.5 voorzien van Android 5.1 Lollipop en zal van de vier producten het laagst geprijsd zijn.

Als je een wat groter scherm zoekt kan je terecht bij de Pixi 4 (4) met een 4,0 inch beeldscherm, een 1.3 GHz quad-core processor, een 5 megapixel camera en eveneens Android 5.1 Lollipop. Alcatel OneTouch heeft ook haar 6,0 inch Pixi 4 (6) aangekondigd, dit is de phablet met een 720p scherm, een 1.1 GHz quad-core processor, een 8 megapixel camera en Android 5.1 Lollipop.

De tablet van Alcatel OneTouch krijgt de naam Pixi 4 (7) mee en beschikt over een 7,0 inch beeldscherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels. Het toestel is voorzien van een 1.1 GHz quad-core processor, heeft een 2580 mAh accu aan boord en kan ook overweg met 3G-netwerken. De Pixi 4 tablet draait op de nieuwste versie van Android; 6.0 Marshmallow.

Prijs en verkrijgbaarheid

Alcatel OneTouch heeft nog niks bekend gemaakt over de verschijningsdatum en de prijzen van de apparaten. Wanneer deze bekend zijn, zal DroidApp je hierover op de hoogte houden.

Lees ook

Reageer op dit artikel