Alcatel A3 XL gepresenteerd: budget-smartphone met 6,0 inch display

Alcatel heeft een nieuwe smartphone aangekondigd tijdens de CES in Las Vegas. Het toestel krijgt de naam Alcatel A3 XL en heeft een 6,0 inch display gekregen. Het toestel is voorzien van basis specificaties en richt zich dus vooral op een grote smartphone, tegen een vriendelijke prijs.

Alcatel A3 XL

De Alcatel A3 XL is aangekondigd. De phablet is qua specificaties geen absolute hoogvlieger, maar is wel voldoende uitgerust met mogelijkheden. Er is een 6,0 inch display met een 1280 x 720 pixels HD resolutie. Daarnaast is er 1GB RAM en een quad-core processor met een kloksnelheid van 1,1 GHz. Ook is er 8GB aan interne opslagruimte, wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart van maximaal 32GB.

Alcatel A3 XL

Alcatel heeft de Alcatel A3 XL voorzien van een 3000 mAh accu, een 8 megapixel camera met autofocus en flitser, en een front-camera met 5 megapixel. De Alcatel A3 XL is voorzien van Android 7.0 Nougat, 4G, Bluetooth, GPS, WiFi en een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Opvallend is dat het toestel voorzien is van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Alcatel A3 XL

In Europa zal de Alcatel A3 XL in het tweede kwartaal van 2017 uitgebracht worden. Een prijs voor het toestel is niet bekend gemaakt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel