Huawei Mate 8 opgedoken in webwinkel: binnenkort naar Nederland

De Huawei Mate 8 komt naar Nederland. Vanaf vandaag kan de nieuwe smartphone van Huawei gepre-orderd worden. DroidApp kwam tot de ontdekking dat het toestel is opgedoken in een Nederlandse webwinkel.

Huawei Mate 8

De Huawei Mate 8 komt spoedig naar ons land. Zojuist ontdekte DroidApp dat het toestel via de vMall besteld kan worden. Het toestel heeft een 6,0 inch full-HD display en is vervaardigd uit een metalen en glazen behuizing. Daarnaast heeft het toestel aan de achterkant een vingerafdrukscanner en is er een krachtige Kirin 950 processor aan boord om de boel draaiende te houden. Qua uithoudingsvermogen zit het ook wel goed bij de Huawei Mate 8; de capaciteit van de accu bedraagt namelijk 4000 mAh.

Huawei Mate 8

Het maken van foto’s kan met de Sony-lens. De Mate 8 is ook uitstekend geschikt voor het maken van selfies; hiervoor heb je toegang tot de 8 megapixel front-camera. De Huawei Mate 8 is de eerste smartphone van de fabrikant die voorzien wordt van EMUI 4.0, de nieuwste versie van de Android-skin van Huawei. Hierover zullen we vanavond waarschijnlijk meer te weten komen tijdens de persconferentie die Huawei geeft.

Huawei Mate 8

De prijs van de Huawei Mate 8 bedraagt 599 euro en het toestel zal beschikbaar komen naast de huidige Huawei Mate S. Wanneer het toestel precies naar Nederland komt, is nu nog niet bekend. Je kunt de pre-order plaatsen via de eigen webwinkel van Huawei, vMall. Alle specificaties en nieuwsberichten vind je op de speciale smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel