‘Honor komt tijdens CES met tablet genaamd Honor X3’

Honor, het dochtermerk van Huawei, zal tijdens de CES een eigen tablet presenteren. De Honor X3, zoals de tablet zal gaan heten, zal voorzien zijn van een 6,2 inch display en wordt naar verwachting morgen gepresenteerd op de beurs in Las Vegas.

Honor X3

Er is een teaser opgedoken van een nieuwe Honor tablet. Het apparaat zal vermoedelijk de naam Honor X3 meekrijgen en zal morgen, 5 januari 2016, in Las Vegas aangekondigd worden. Of de tablet de merknaam Huawei of Honor meekrijgt, moeten we nog even afwachten. Volgens de berichten zou de Honor X3 namelijk de huidige Huawei MediaPad X2 opvolgen.

Honor X3 tablet teaser

Onder de motorkap van de X3 ligt een Huawei Kirin 950 octa-core processor, 4GB RAM-geheugen en 64GB intern geheugen. Daarnaast zal het toestel draaien op Android 6.0 Marshmallow met de nieuwste versie van EMUI. Aan de voorzijde van de Honor X3 bevindt zich een 6,2 inch display met een 2K-resolutie.

Honor heeft nog niet veel vrijgegeven over de tablet. Wel is in de teaser te zien dat de tablet voorzien zal zijn van een metalen frame en dat entertainment en audio centraal staan bij de Honor X3. Wanneer er meer bekend is over de tablet, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel