Huawei Nova met stijlvol design vanaf 13 oktober te koop in Nederland

Op 13 oktober zal Huawei haar nieuwe stijlvolle toestel naar Nederland brengen. Vanaf die dag is namelijk de Huawei Nova te koop. Het toestel kan nu al worden gepre-orderd. De Huawei Nova doet een beetje denken aan de Nexus 6P met haar metalen behuizing.

Huawei Nova naar Nederland

Vanaf donderdag 13 oktober zal Huawei de Huawei Nova uitbrengen in Nederland. Dit laat Dimitry Vleugel van Huawei aan DroidApp weten. De stijlvolle smartphone werd tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd, samen met de Huawei Nova Plus. Die laatste zal niet in ons land uitgebracht worden.

Huawei Nova Nederland

Aan de voorkant valt direct het 5,0 inch Full-HD display op die dankzij de toepassing van 2.5D glas een strak design meegeeft aan de Nova. Daarbij lijkt het toestel aan de achterzijde op de Nexus 6P, ook afkomstig van Huawei. Met name de zwarte band bij de camera doet hieraan denken. Ook is de Huawei Nova voorzien van een snelle vingerafdrukscanner, een USB Type-C poort en een 12 megapixel camera.

Er is een 3020 mAh accu die ondersteuning biedt om het toestel snel op te laden. Verder is er een Snapdragon 625 octa-core processor met een rekenkracht van 2.0 GHz en er is 3GB aan RAM-geheugen. Het interne geheugen van 32GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart, of je kunt gebruik maken van dual-sim.

Verkrijgbaarheid en informatie

Zoals gezegd ligt de Huawei Nova vanaf 13 oktober in de Nederlandse winkels. Mocht je niet langer willen wachten, dan kan je het toestel alvast pre-orderen bij Coolblue, Mobiel en Belsimpel. Hoewel de adviesprijs 399,00 euro is, is het toestel al voor 369,00 euro te vinden.

Voor een compleet overzicht van prijzen, abonnementen en specificaties van het toestel, raadpleeg je de toestel-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel