Huawei P Smart (2019) volledig uitgelekt: zo ziet het toestel eruit

Van de week doken de eerste berichten op over de Huawei P Smart voor 2019. De nieuwe editie is nu volledig uitgelekt, waarbij we het stijlvolle toestel van alle kanten te zien krijgen.

Huawei P Smart (2019) op beeld

De Huawei P Smart 2019 wordt volgend jaar verwacht, maar nu zijn beelden online verschenen van de nieuwe smartphone. De informatie hierover is afkomstig van de doorgaans betrouwbare bron Roland Quandt. Hij heeft meerdere foto’s van het toestel online gezet, waardoor we een goed beeld krijgen van de nieuwe smartphone uit China. Van de week dook het nieuws op over de nieuwe telefoon.

Huawei P Smart 2019 aurora blue

Het toestel lijkt nauw verwant aan de Honor 10 Lite, die eerder deze week werd gepresenteerd voor de Chinese markt. Aan de bovenzijde van het 6,2 inch LCD scherm (met Full-HD+ resolutie), pronkt de druppel-notch met daarin de front-camera. De Huawei P Smart (2019) komt op de markt in de kleuren zwart en aurora blauw.

Huawei P Smart 2019 black

Op basis van de eerder opgedoken informatie krijgt de smartphone een Kirin 710 processor, 32/64GB opslagruimte, 3/4GB RAM-geheugen en een 3400 mAh accu. Tevens zal de P Smart voor 2019 geleverd worden met Android 9 Pie, samen met EMUI 9. De telefoon krijgt wel een Micro-USB aansluiting mee en een dual-camera. Hoewel specifieke informatie nog ontbreekt over de camera, wordt verwacht dat dit een 13MP + 2MP dual camera zal zijn, met een 24 megapixel front-camera.

We houden je uiteraard op de hoogte over het nieuwe toestel. De aankondiging wordt in de komende weken verwacht, waarbij de prijs rond de 250 euro zal liggen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel