Huawei P Smart (2019) laat van zich horen: specs bekend dankzij FCC

Huawei heeft de Huawei P Smart langs gestuurd bij keuringsinstantie FCC. Het gaat om de Huawei P Smart (2019), die de huidige P Smart+ moet aflossen. Wat kunnen we verwachten bij de nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant?

Huawei P Smart (2019) in het nieuws

Keuringsinstantie FCC heeft details naar buiten gebracht over de nieuwe Huawei P Smart (2019). De smartphone wordt de opvolger van de Huawei P Smart+ die dit jaar aangekondigd werd. Hoewel nog niet alle specificaties bekend zijn, komen we wel een aantal details te weten. Het toestel zal beschikken over 3GB RAM-geheugen met 32GB of 64GB opslagruimte.

Huawei P Smart 2019 schets

De smartphone zal ook een druppel-notch krijgen, zo wordt duidelijk uit de schetsen die door de keuringsinstantie zijn gedeeld. De grootte van het scherm is nog onbekend, die van de huidige generatie is 6,3 inch. Het apparaat zelf krijgt de afmetingen 155,2 x 73,4 millimeter. Aan de achterkant bevindt zich ook een dual-camera en de vingerafdrukscanner. De accu krijgt een capaciteit van 3320 mAh.

Het is niet bekend wanneer de Huawei P Smart (2019) aangekondigd wordt. De Smart + werd in juli gepresenteerd, de eerste generatie P Smart kwam in januari 2018.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel