Huawei P Smart ontvangt update naar Android 9 Pie

Bezitters van de Huawei P Smart kunnen een nieuwe update voor hun toestel downloaden. Het toestel wordt bijgewerkt met de update naar Android 9 Pie.

Huawei P Smart: Android Pie

De update naar Android 9 Pie wordt vanaf nu uitgerold voor de Huawei P Smart. DroidApp-lezer Henk-Jan laat ons weten dat hij de update inmiddels aangeboden heeft gekregen voor zijn Huawei P Smart. Het gaat om de Huawei P Smart (2018) welke vorig jaar maart uitgebracht werd. Samen met de Android Pie update is ook de nieuwe versie van EMUI meegeleverd; EMUI 9.1.

Huawei P Smart Android 9 Pie

Er zijn met de update verschillende nieuwe functies toegevoegd. Denk aan inzicht in je smartphonegebruik met Digital Wellbeing en het vernieuwd multitask-venster. Tevens kent Huawei’s EMUI 9.1 verschillende verbeteringen en kleine aanpassingen. De beveiligingsupdate met deze update is die van mei 2019.

Huawei is inmiddels begonnen met het verspreiden van de update voor de Huawei P Smart in Nederland. Het kan even duren voordat iedere gebruiker de nieuwe update aangeboden krijgt. Zodra dit het geval is, krijg je hiervan een melding op je P Smart. Eventueel kun je ook handmatig controleren via Instellingen > Systeem > Software-update > Controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel