Foto’s: Huawei P Smart Z met pop-up camera uitgelekt

De P Smart-serie bestaat al reeds uit een verscheidenheid van toestellen. De Huawei P Smart Z zou de nieuwe aankomst zijn; en dit toestel is nu uitgelekt.

Huawei P Smart Z uitgelekt

Huawei werkt aan een nieuwe smartphone met een uitschuifbare pop-up camera. Naar verluidt zou het gaan om de Huawei P Smart Z. De telefoon is nu te zien op foto’s die zijn verschenen op het internet. Het design zou vergelijkbaar zijn met de eerder verschenen Vivo-smartphone. Huawei zou in het betaalbare segment aan deze trend mee willen doen.

Volgens de berichten krijgt de Huawei P Smart Z een 6,59 inch Full-HD+ beeldscherm met een 19.5:9 beeldverhouding. Daarbij neemt het scherm vrijwel de volledige voorkant in beslag, omdat er dus geen inkeping (notch) of andere oplossing nodig is voor de front-camera. Deze zit in de uitschuifbare pop-up camera en telt 16 megapixel.

Huawei P Smart Z 2

De camera aan de achterkant zit wel ‘in’ de behuizing. Dit betreft een dual-camera met 16 megapixel (f/1.8) en 2 megapixel (f/2.4) sensor, vermoedelijk voor het vastleggen van diepte. Als de berichten kloppen is er verder een Kirin 710 octa-core processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte. Ook is er een 4000 mAh accu met 10W charging en een 3,5 mm aansluiting voor een headset. De vingerafdrukscanner bevindt zich aan de achterzijde van de smartphone. Huawei zou de P Smart Z met Android 9 Pie leveren met EMUI 9.1.

Het is op dit moment onbekend wanneer Huawei de nieuwe P Smart Z wil presenteren. Afgaande op de bron zou de telefoon een prijskaartje krijgen van 210 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel