Huawei P10 (Plus) ontvangt .365 update met nieuwere security patch en meer

Huawei heeft een nieuwe update vrijgegeven voor de Huawei P10 en Huawei P10 Plus. Onlangs werden de toestellen al voorzien van Android 8.0 Oreo en nu staat een andere vrij grote update klaar voor de P10-serie. De update heeft versie .365 en we zetten de details op een rij.

Huawei P10: update .365

De bezitters van de Huawei P10 en P10 Plus krijgen een nieuwe update uitgerold waarin een aantal verbeteringen zitten. Als eerst is de security-patch bijgewerkt naar maart 2018, waarin enkele kwetsbaarheden in Android zijn aangepakt. De update met versienummer VKY-L09 8.0.0.365(C432), afkort .365, bevat ook enkele andere bugfixes, bijvoorbeeld rondom VoLTE diensten en het opzetten van een wisselgesprek.

huawei p10 365 update

Opvallend is ook een andere bug van Facebook waarbij het spreekt over een abnormaal probleem waarbij de weergave van Facebook in het Litouws was. Tot slot zijn ook enkele andere verbeteringen doorgevoerd in de prestaties en stabiliteit van het toestel.

De .365 update wordt vanaf nu uitgerold in Nederland voor de Huawei P10 Plus en P10. Je krijgt een melding wanneer de update beschikbaar is. Omdat het gaat om een gefaseerde uitrol kan het even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel