Huawei P10 (Plus) ontvangt B396 beveiligingsupdate mei 2018 en meer

Huawei heeft een nieuwe update klaarstaan voor haar gebruikers die een Huawei P10 of P10 Plus hebben. Naast de noodzakelijke beveiligingsupdate krijgen Huawei P10 bezitters er ook een nieuwe functie bij.

Beveiligings- en feature update

Er staat een nieuwe update klaar voor je P10 of P10 Plus, te herkennen aan versie 8.0.0.369 (C432). Met deze functie worden recente beveiligingsupdates verwerkt in je telefoon en ben je tot en met de patch van 5 mei up-to-date. Het uitvoeren van de update zal weinig problemen opleveren, je kunt altijd een back-up maken voordat je een beveiligingsupdate uitvoert.

Huawei P10 update C432

Naast de patches voor Android vinden we in deze nieuwe update ook een nieuwe functie. Huawei heeft namelijk gezichtsherkenning voor haar toestel toegevoegd. Na het installeren kun je via het instellingenscherm onder het kopje beveiliging en privacy de instellingen voor gezichtsherkenning terugvinden. Ook is de slimme meldingen functie hier terug te vinden, deze zorgt ervoor dat de inhoud van meldingen alleen te zien is als het toestel jouw gezicht herkent.

De update staat nu klaar voor de meeste gebruikers en het is aangeraden om deze op een WiFi netwerk te downloaden als je niet over een ongelimiteerde databundel beschikt. De totale update is ongeveer 573 MB groot.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel