Huawei P10 krijgt eerste update: B113 brengt verschillende verbeteringen

Huawei heeft de eerste update uitgerold voor haar nieuwste vlaggenschip: de Huawei P10. Sommige gebruikers ondervonden wat problemen met het toestel die de Chinese fabrikant met een update naar versie B113 heeft opgelost. Hieronder vallen onder andere problemen met het gebruik van de camera.

Huawei P10: B113 update

Bezitters van de Huawei P10 kunnen een software-update verwachten voor hun nieuwe toestel. De smartphone is sinds vorige week te koop in Nederland en de verwachtingen zijn hoog van het toestel. Op de redactie hebben we inmiddels ons testexemplaar ontvangen, dus vind je hier binnenkort ook onze review.

De software-update betreft versie VTR-L09C432B113 en wordt OTA, dus via het toestel uitgerold. In de changelog met de wijzigingen staat dat de systeemprestaties en stabiliteit wordt geoptimaliseerd. Ook worden problemen opgelost waarbij in de camera-app de zoeker niet altijd accuraat werd weergegeven en problemen met Google Voice.

De OTA-update is 245MB groot, dus we raden je aan de update via een WiFi-verbinding te downloaden. Het installeren van de update neemt een paar minuten in beslag. Na het installeren wordt de smartphone opnieuw opgestart.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel