Huawei P10 vanaf vandaag te koop in Nederland: alle details

Vanaf vandaag is de nieuwe high-end smartphone van Huawei te koop in Nederland. Tijdens het Mobile World Congress presenteerde het bedrijf de Huawei P10 en de Huawei P10 Plus. De Huawei P10 is vanaf vandaag te koop en volgende week volgt de Huawei P10 Lite. We zetten alle details op een rij.

Huawei P10 te koop in Nederland

Vanaf vandaag heb je de keuze uit een nieuwe toestel in de winkel. Het Chinese Huawei heeft namelijk de Huawei P10 uitgebracht in ons land. Het is de opvolgers van de succesvolle Huawei P9. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd, waaronder de home-button aan de voorzijde, die we nog niet eerder bij Huawei hebben gezien. Hierin zit de vingerafdrukscanner geïntegreerd en is dus niet meer aan de achterkant te vinden.

Huawei P10

De Huawei P10 is voorzien van een 5,1 inch Full-HD display. De telefoon heeft een behuizing die is vervaardigd uit glas en metaal en heeft aan de achterkant de bekende dual-camera. Voor de realisatie van de camera is wederom samengewerkt met Leica en dit betreft een 20MP en 12MP lens. De combinatie van twee lenzen moet zorgen voor meer details en betere foto’s.

Daarbij is er een 3200 mAh accu, 64GB (uitbreidbaar) geheugen en 4GB RAM. De octa-core processor zorgt er mede voor dat alles als een zonnetje blijft lopen. De Huawei P10 draait op Android 7.0 Nougat en heeft de nieuwste EMUI 5.1 skin meegekregen. Het toestel is zoals gezegd vanaf vandaag verkrijgbaar.

Een compleet overzicht met alle prijzen, abonnementen en specificaties vind je via onderstaande button op de Huawei P10 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Huawei P10 Plus

Dan is er ook nog de Huawei P10 Plus. Deze deelt een hoop van de specificaties met de P10 zelf, maar heeft een aantal extra’s meegekregen. De schermgrootte is 5,5 inch en de resolutie is opgekrikt naar 2K-resolutie 2560 x 1440 pixels. Daarnaast bevindt zich dezelfde octa-core processor in de Huawei P10 Plus en is ook hier de dual-camera aanwezig. Het RAM-geheugen is met 6GB meer dan bij de P10 en ook de interne opslagruimte is hoger met 128GB, dat eveneens uitbreidbaar is. De accu heeft een capaciteit van 3750 mAh en je koopt de Huawei P10 Plus voor 749 euro.

De Huawei P10 Plus zal echter pas in april in Nederland uitgebracht worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Huawei P10 Lite

We kunnen volgende week, vanaf 28 maart ook de Huawei P10 Lite in Nederland verwachten. Hoewel het toestel de toevoeging ‘Lite’ heeft meegekregen is dit toestel absoluut van alle gemakken voorzien. Alles over de Huawei P10 Lite lees je in dit uitgebreide artikel en op de Huawei P10 Lite pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel