Huawei P10 Lite: niet officieel aangekondigd, maar komt wel naar Nederland

Huawei kondigde zojuist de nieuwe Huawei P10 en P10 Plus aan. Nu blijkt de P10-serie ook uitbreiding te krijgen; met de Huawei P10 Lite. Dit toestel is niet officieel aangekondigd maar zullen we wel degelijk in de Nederlandse winkels terug gaan zien binnenkort, zo ontdekte DroidApp.

Huawei P10 Lite

Vanmiddag vond de persconferentie plaats van Huawei. Hier zagen we de Huawei P10 en Huawei P10 Plus. We kwamen eerder ook al berichten tegen over de Huawei P10 Lite, maar daarover kregen we niks te horen tijdens de persconferentie. DroidApp heeft nu definitief de bevestiging te hebben gevonden voor het bestaan van de smartphone. Het toestel is namelijk bij verschillende Nederlandse retailers opgenomen in het assortiment.

De Huawei P10 Lite is een smartphone met een 5,2 inch Full-HD display en een behuizing van glas en metaal. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, goud en wit en het toestel is uitgerust met een interessante lijst aan specificaties. Zo is er 4GB RAM-geheugen, 32GB (uitbreidbare) opslagruimte en draait het toestel op Android 7.0 Nougat. De telefoon wordt voorzien van een 3100 mAh accu en een Kirin 655 octa-core chipset.

Huawei voorziet de P10 Lite van een 12 megapixel camera en een 8 megapixel front-camera. Aan de achterzijde van de smartphone bevindt zich de vingerafdrukscanner en zit dus in tegenstelling tot de P10 en P10 Plus niet geïntegreerd in de home-button aan de voorzijde.

Beschikbaarheid

De Huawei P10 Lite is vanaf nu direct te pre-orderen bij T-Mobile, Belsimpel, Mobiel en Coolblue. De prijs van de opvolger van de Huawei P9 Lite bedraagt 349 euro. Het is niet duidelijk wanneer de smartphone uitgebracht wordt.

Prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina van de Huawei P10 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel