Interessante Tele2 aanbiedingen: Huawei P9 Lite voor €11 p/m of Galaxy A3 (2017) of S7 Edge

We kwamen vandaag een aantal interessante aanbiedingen tegen die we graag met je willen delen. Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe smartphone, en de Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2016) of Galaxy S7 Edge overwegen, dan is er goed nieuws.

Tele2 aanbiedingen

Wanneer je op zoek bent naar een nieuw toestel zie je door de bomen het bos niet meer. Of misschien heb je eindelijk je keuze gemaakt voor een nieuw toestel, maar zoek je nu nog een passend abonnement. Op DroidApp hebben we de sim-only vergelijker en abonnementen vergelijker maar we houden op de redactie zelf ook onze ogen open.

Tijdelijk kun je verschillende toestellen voor erg interessante bedragen in je bezit krijgen. Denk aan de Huawei P9 Lite, Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2016) of Samsung Galaxy S7 Edge. Voor die laatste is er overigens ook nog de Galaxy S7 Edge cashback-actie. We zetten de details voor je hieronder op een rij.

Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite

In onze Huawei P9 Lite review kon je al lezen dat dit een erg interessant toestel is. Niet voor niks doet dit toestel het goed in de verkopen. Tijdelijk heb je de P9 Lite in combinatie met een tweejarig Tele2-abonnement voor 11,00 euro per maand. Hiervoor krijg je 100 minuten en 1GB data. Ook kun je voor 15 euro per maand kiezen voor 2GB of onbeperkt bellen. De aanbieding is beschikbaar via deze link bij Mobiel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A3 (2017)

Ook dit jaar zijn er nieuwe edities verschenen van de Galaxy A-serie. Deze zijn op verschillende gebieden verder verbeterd en is er een water- en stofdichte behuizing. Voor 12,00 euro per maand heb je 100 minuten en 1GB. Voor 15 euro per maand heb je 2GB en voor 16 euro heb je onbeperkt bellen. Voor het toestel betaal je niets bij. Je vindt deze aanbieding bij Mobiel via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

tele2 aanbiedingen

Samsung Galaxy A5 (2016)

De Samsung Galaxy A5 (2016) is een toestel die in de toekomst nog de update zal ontvangen naar Android 7.0 Nougat. Hiermee is het toestel helemaal bij de tijd. De Samsung Galaxy A5 (2016) is voorzien van een glazen behuizing en een vingerafdrukscanner aan de voorzijde van de smartphone. Je hoeft niks bij te betalen bij een abonnement van 12,00 euro per maand. Hiervoor ontvang je 1GB internet en 100 minuten. Eventueel kun je net als bij de andere toestellen nog de data- en minuten-bundel aanpassen naar eigen wens. De Tele2 aanbieding met de Galaxy A5 (2016) vind je eveneens bij Mobiel via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge

Tot slot is ook de Samsung Galaxy S7 Edge afgeprijsd en goedkoper beschikbaar. Voor 34,00 euro per maand krijg je 100 minuten en 5GB internet en is het toestel gratis. Daarbij krijg je dankzij de eerder genoemde cashback-actie ook nog eenmalig 75 euro teruggestort op je rekening. Heb je genoeg aan 1GB, dan kun je het toestel kiezen bij het abonnement met 100 minuten en 1GB en betaal je 28,00 euro per maand. Je betaalt dan nog eenmalig 24,00 euro voor het toestel. De aanbieding is tijdelijk geldig bij Mobiel en beschikbaar via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Grotere kleine lettertjes

We zien ook de Huawei P10 voor 29,00 euro per maand in de aanbieding via deze link. We hebben ook even de kleine lettertjes doorgenomen en Zoals gezegd zijn de aanbiedingen maar tijdelijk. De prijzen gelden voor nieuwe abonnementen en kunnen afwijken voor verlengingen. Bij een nieuw abonnement betaal je eenmalig 30 euro aansluitkosten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel