Sony Xperia XA cashback-actie: tientallen euro’s korting op nieuwe smartphone

Sony heeft een nieuwe cashback-actie opgestart voor de Sony Xperia XA. Het interessante toestel heeft een mooi, stijlvol design. Vooral de camera, vormgeving en de accu worden door Sony uitgelicht bij de Xperia XA. We vertellen je meer over de Sony Xperia XA cashback actie.

Sony Xperia XA cashback

Sony geeft je tijdelijk extra voordeel op de Sony Xperia XA. De smartphone werd tijdens de afgelopen editie van het Mobile World Congress aangekondigd. Inmiddels is de smartphone al honderd euro in prijs gedaald. Het toestel moet volgens Sony een perfect uithoudingsvermogen hebben dankzij de slimme technologie en de 2300 mAh accu.

Sony Xperia XA cashback

De specificaties

Aan de voorzijde van de Sony Xperia XA bevindt zich een 5,0 inch HD-display. Daarnaast is er een 2.0 GHz octa-core processor, 2GB RAM-geheugen en 16GB (uitbreidbaar) geheugen. Er is ondersteuning voor 4G, een FM-radio en een 13 megapixel camera met hybride autofocus. Aan de voorzijde van de smartphone bevindt zich een 8 megapixel front-camera.

Sony Xperia XA

Dit moet je weten

Hoewel de Sony Xperia XA momenteel draait op Android 6.0 Marshmallow met de Xperia UI. De verwachting is dat de update naar Android 7.0 Nougat op termijn ook uitgerold wordt voor de Xperia XA. Voor de Xperia XA betaal je (zonder de korting) ongeveer 200-220 euro. De cashback-actie is geldig op alle kleuren, ook in combinatie met een abonnement en alleen bij onderstaande winkels;

Heb je de Xperia XA aangeschaft in de periode van 6 februari 2017 en 2 april 2017, dan kun je aanspraak maken op de cashback-actie. Je krijgt in totaal €30,00 cashback op de Xperia XA, dus niet de Xperia XA Ultra. Je kunt je registreren via de actiepagina van Sony. Je dient je aanmelding uiterlijk voor 14 april 2017 te registeren.

Meer informatie

Voor een compleet overzicht van specificaties en prijzen; raadpleeg de smartphone-pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel