Sony Xperia X Compact tijdelijk met 100 euro cashback

Sony heeft voor de Sony Xperia X Compact een cashback actie opgestart. Wil je het compacte toestel aanschaffen, dan kan je nu hem extra voordelig kopen. Dankzij de cashback-actie krijg je 100 euro korting op de Sony Xperia X Compact. Wel moet je rekening houden met een aantal dingen. 

Sony Xperia X Compact cashback

Waar vroeger we met zijn allen graag een compact toestel wilde, is dat nu wat anders. Toch zijn nog genoeg mensen opzoek naar een niet al te grote smartphone. Sony speelt hier handig op in met de Sony Xperia X Compact. Dit toestel is voorzien van een 4,6 inch HD-display en is toch voorzien van alle mogelijkheden, waardoor je niets tekort komt.

Sony Xperia X Compact beeldscherm

In onze Sony Xperia X Compact review waren we al enthousiast over de compacte Xperia smartphone. Het toestel beschikt over een 23 megapixel camera, stereo speakers, een handige vingerafdrukscanner aan de zijkant en heeft een Snapdragon 650 hexa-core processor. Daarnaast is er ook nog de 2700 mAh accu en kunnen we binnenkort de update naar Android 7.0 Nougat verwachten.

Sony Xperia X Compact achterkant

Actie

Sony bracht de Xperia X Compact op de markt met een prijs van 449 euro. Gelukkig is de smartphone inmiddels wat in prijs gedaald. Daarnaast kan je nu profiteren van de Sony Xperia X Compact cashback actie. Wanneer je de telefoon tussen 21 november 2016 en 5 februari 2017 hebt aangeschaft bij de deelnemende winkels, krijg je 100 euro retour op je rekening. Hiervoor moet je dit formulier van Sony na aankoop invullen, de IMEI code en het aankoopbewijs uploaden en akkoord gaan met de voorwaarden. Je aanvraag indienen kan tot 19 februari 2017.

Je kunt de aanspraak maken op de cashback-actie voor de Xperia X Compact, door het toestel aan te schaffen bij één van de volgende winkels. Dit mag ook gewoon in combinatie met een abonnement zijn.

Voor een compleet overzicht van actuele prijzen, abonnementen en de specificaties, kan je toestel-pagina raadplegen van de X Compact. Deze vind je door op onderstaande button te drukken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Update januari 2017: de cashback-actie voor de Sony Xperia X Compact is verlengd van 31 december 2016 naar 5 februari 2017. De informatie in het artikel is hierop aangepast.

Lees ook

Reageer op dit artikel