Huawei P30 Lite laat zich zien: triple-camera en kleine notch

Huawei zal in maart de nieuwe Huawei P30-serie presenteren in Parijs. We krijgen naar verwachting weer drie modellen te zien, waaronder de Huawei P30 Lite. De smartphone zien we nu in beeld, met triple-camera.

Huawei P30 Lite in beeld gebracht

De P30-serie zal in maart het licht zien, maar nu krijgen we alvast een beter beeld van de Huawei P30 Lite. De kans bestaat dat deze telefoon eerder dan de rest van de P30-familie wordt aangekondigd, net als bij de P20-serie gebeurde. Dankzij een case-fabrikant zien we nu meer van de Huawei P30 Lite, het goedkoopste toestel uit de reeks.

Huawei P30 Lite case

Spigen is doorgaans een fabrikant die over veel informatie beschikt, en nu dus over de P30 Lite. We zien een toestel met aan de voorkant een kleine druppel-notch. Hierin is de front-camera van het toestel verwerkt. Aan de achterzijde zien we een vingerafdrukscanner, samen met een triple-camera. Dit betekent dat zelfs het goedkoopste model drie camera’s krijgt. Er lijkt verder een USB-C aansluiting te zijn en een 3,5 millimeter poort. Ook wordt een Kirin 710 processor verwacht.

Huawei P30 Lite case

Hieronder zien we de vermoedelijke achterkant van de Huawei P30 Lite, P30 en P30 Pro. Of de smartphones er inderdaad zo uit gaan zien, zullen we in maart te horen krijgen. Op 26 maart is de officiële introductie van de smartphonereeks.

Huawei P30 - P30 Lite case

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel