Huawei presenteert in maart de nieuwe Huawei P30-serie

Huawei zal volgende maand haar nieuwe high-end smartphones presenteren. Het gaat om de Huawei P30-serie, welke zal bestaan uit een P30 en P30 Plus. De Lite-versie zou mogelijk eerder aangekondigd worden door de Chinese fabrikant.

Huawei P30 in maart

Huawei komt graag in de Franse stad Parijs, de P20-serie werd er gepresenteerd. De nieuwe Huawei P30-reeks zal ook in Parijs aangekondigd worden. Bronnen uit Polen, die bekend zouden zijn met de plannen van Huawei, zou het bedrijf eind maart de nieuwe reeks willen presenteren. Een precieze datum zou nog niet genoemd zijn. Het bedrijf vermelde het nieuws in een persbericht, waarin ook gesproken werd over het uitbreiden van het personeel in het Poolse kantoor van Huawei met 100 extra man.

Huawei P30 Render

In Polen is Huawei erg populair. Eén op de drie smartphones zou er een zijn met een Huawei-logo. Vooral de P20- en Mate 20-serie zou hoge ogen gooien in Polen. Het is niet bekend of Huawei eind maart ook de P30 Lite presenteert. Naar verluidt zou de instapper eerder al aangekondigd worden, dit was bij de P20 Lite ook het geval. De P20-serie werd op 27 maart gepresenteerd.

Zodra er meer bekend is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel