Nieuwe (video-) renders opgedoken van Huawei P30

Net als de Huawei Mate 20 Pro zal de P30 uitgerust worden met drie camera’s. Deze informatie geeft OnLeaks in een nieuwe (video-) render die het deelt van de Huawei P30. De smartphone wordt begin dit jaar verwacht.

Huawei P30 renders

Met de nieuwe renders van OnLeaks krijgen we een beter beeld van wat we van het nieuwe high-end toestel van Huawei kunnen verwachten. Eerder dook al de Huawei P30 Pro op, waarbij Huawei naar waarschijnlijkheid werkt aan vier camera’s aan de achterkant. De P30 zelf zal het dus met drie camera’s doen met daaronder de LED-flitser.

Huawei P30 Render

Aan de voorzijde is de Huawei P30 uitgerust met een druppel-notch. Volgens de bron krijgt het scherm een grootte van 6,0 inch. De afmetingen van het toestel zouden als volgt zijn; 149,1 x 71,4 x 7,5 millimeter. Door de camera-module zou daar de dikte uitkomen op 9,3 millimeter. Daarnaast is de telefoon voorzien van een 3,5 millimeter aansluiting, samen met een USB-C poort. De telefoon krijgt wederom een gekleurde power-button.

OnLeaks meldt dat de hoofdcamera 38 megapixel zou tellem. Daarbij bevindt zich een 24 megapixel selfie-camera aan de voorzijde. De camera achterop moet beschikken over 5x optische zoom om zo zonder kwaliteitsverlies het onderwerp dichterbij te halen. Verder is er een Kirin 980 processor, Android 9 Pie en EMUI 9.0. De vingerafdrukscanner zal in het scherm geplaatst zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel