Eerste berichten Huawei P30 (Pro) in het nieuws: camera met xenon-flitser

Huawei is -achter de schermen- druk bezig met de Huawei P30-serie. De smartphone wordt volgend jaar verwacht en nu krijgen we een eerste vermoeden van de telefoons. De Huawei P30 Pro krijgt een triple-camera met Xenon-flitser, zo lijkt het uit de nieuwste berichten.

Huawei P30 Pro met xenon-flitser

De Huawei P30 Pro is mogelijk voor het eerst gespot in het geruchtencircuit. Op basis van foto’s van cases krijgen we een eerste indruk van de Huawei P30 Pro. Dit is de uitgebreide versie die de Huawei P20 Pro zal opvolgen. Met de Huawei Mate 20 Pro bewees Huawei al dat het weet innoveren, en ook voor de P30-serie heeft Huawei weer wat nieuwe dingen op het lijstje staan.

Huawei P30 Pro case 1

Als we afgaan op de beelden die zijn verschenen, zou de Huawei P30 Pro waarschijnlijk voorzien zijn van een front-camera die in een druppel-notch zit. Toch betwijfelen dit, omdat de Huawei Nova 4 een speciale front-camera krijgt, in de opening in het scherm. Het lijkt ons dat Huawei dit ook toepast bij de high-end smartphones, maar we kunnen er naast zitten.

Huawei P30 Pro case 2

Aan de achterkant zien we een triple-camera (of mogelijk komt er zelfs een quad-camera) met daarnaast een grote opening voor de flitser. Dit duidt op een Xenon-flitser die we in het verleden bij verschillende toestellen tegenkwamen, zoals de Nokia N8, Nokia 808 PureView en Nokia Lumia 1020. Deze zijn krachtiger en weten doorgaans een beter beeld op te leveren in donkere omgevingen.

Wanneer we de nieuwe Huawei P30 Pro te zien krijgen is nog niet bekend, mogelijk gebeurt dit rond het Mobile World Congress begin volgend jaar. We houden je hiervan op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel