Dit zijn de namen die Huawei en LG kiezen voor hun opvouwbare smartphone(s)

Huawei en LG zijn net als Samsung druk bezig met de ontwikkeling van één of meerdere opvouwbare smartphones. Nu zijn de namen voor de opvouwbare smartphones van LG en Huawei opgedoken. Bij Huawei wordt duidelijk dat ze in de Mate-serie geplaatst worden.

Huawei en LG: opvouwbare smartphones

Samsung heeft ons eerder al een glimp laten zien van haar nieuwe opvouwbare smartphone. Nu komt er ook steeds meer informatie naar buiten over de vouwbare toestellen van LG en Huawei. De twee merken zullen vermoedelijk in 2019 hun smartphones presenteren met flexibele schermen. Volgens geruchten zou LG dit doen tijdens de CES in januari.

Patentaanvragen zijn nu opgedoken met de mogelijke modelnamen van de toestellen. LG kiest hier voor de namen Flex, Foldi en Duplex. De naam Flex is opvallend. Het merk had eerder twee modellen met licht gebogen schermen onder de naam Flex. Het is goed mogelijk dat het merk opnieuw de modelnaam Flex wil gebruiken.

LG G Flex 2
Dit was de LG Flex 2

Bij Huawei zijn vier namen opgedoken voor de opvouwbare smartphones. Net als bij de namen van LG is het niet gezegd dat er ook (op korte termijn) vier toestellen komen die je op kunt vouwen. Bij Huawei zijn het de namen Mate F, Mate Flex, Mate Flexi en Mate Fold. Dit betekent dat het toestel in de Mate-serie geplaatst wordt.

Zodra er meer informatie bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel