‘Eerste opvouwbare smartphone van Huawei nu te zien in video’

Een video is gepubliceerd van de eerste opvouwbare smartphone van Huawei, althans, daarover spreken de berichten. Op een besloten beurs krijgen we een goede indruk hoe het opvouwbare toestel met klepje eruit kan komen te zien.

Opvouwbare Huawei

Naast Huawei werken ook Samsung en LG aan een opvouwbare smartphone. Huawei heeft nog steeds als doel om deze als eerste aan te bieden, en werkt hiervoor samen met BOE, een display-fabrikant uit China.

In een video is een smartphone op Android te zien die voorzien is van een opvouwbaar scherm. Mogelijk gaat het om een prototype en worden verschillende details nog verfijnd. De randen van het scherm zijn nu nog vrij dik bijvoorbeeld.

Uit de video wordt duidelijk dat het apparaat beschikt over een 5,99 inch Full-HD+ beeldscherm. Het scharnier bevindt zich in het midden van de behuizing. Om eerlijk te zijn heeft het dichtgeklapt niet echt een stijlvol design, maar zoals we al aangaven, is de kans best aanwezig dat het hier om een prototype gaat.

Het is niet duidelijk wanneer Huawei precies meer gaat vertellen over haar opvouwbare toestel. Huawei had het zelf eerst over november 2018, maar volgens de laatste berichten zou dit nu 2019 zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel