‘Opvouwbare smartphone van Huawei komt in november’

Naast Samsung zijn ook Huawei en LG bezig met een opvouwbare smartphone. De Chinese fabrikant Huawei zou volgens de laatste berichten in november met de aankondiging van de telefoon komen.

Opvouwbare Huawei in november

Smartphones die je uit kunt klappen waarmee een groter scherm tevoorschijn komt; dat klinkt nu nog als toekomstmuziek. Echter zijn al verschillende fabrikanten bezig met de ontwikkeling van een opvouwbare smartphone.

De nieuwste informatie gaat over de verschijningsdatum van de Huawei opvouwbare smartphone. Als de informatie juist is, dan kunnen we in november de aankondiging verwachten van het toestel. De NDA’s zouden al getekend zijn met onderleveranciers. Daarmee is het overigens niet gezegd dat hij dan ook al (breed) geproduceerd is. LG zou begin 2019 met een opvouwbare smartphone komen. Echter wil Huawei ook gebruikmaken van LG-schermen.

Huawei zou er vaart mee maken om als eerste een opvouwbare smartphone te presenteren. ZTE kwam eerder met de Axon M, wat ook een opvouwbare smartphone is. Echter is dit niet op dezelfde manier als hoe andere fabrikanten het gaan doen. Het scherm van de Axon M bestaat uit twee delen; bij die van Huawei moet het scherm buigbaar zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel